Nokia 6650 fold - Software-updates

background image

Software-updates

Nokia kan software-updates uitbrengen die nieuwe en/of verbeterde functies of een
verbeterde werking bieden. U kunt deze updates aanvragen met de pc-toepassing
Nokia Software Updater. Als u de software op het apparaat wilt bijwerken, hebt
u de toepassing Nokia Software Updater nodig en een compatibele pc met
Microsoft Windows 2000, XP of Vista, breedband internettoegang en een
compatibele gegevenskabel voor de verbinding tussen het apparaat en de pc.

Ga naar www.nokia.com/softwareupdate of naar de lokale Nokia-website voor meer
informatie of om de toepassing Nokia Software Updater te downloaden.

background image

A a n d e s l a g